1. desember 2008

Årets julekort

Her er de bildene som ble brukt i julekortet, de er bare litt annerledes klipt og så er de jo limt inn på en bakgrunn - selve kortet må jeg nok vente med å legge ut til det har blitt sendt med posten ;)

4 kommentarer:

Linn 1. desember 2008 kl. 19:40  

God kveld!
De bildene var jo utrolig fine, skjønne unger du har. Det er ikke så lett å ta bilder til julekort, mine to var helt umulige. Men dine så jo ut som to engler! :-)

Ha ei fin uke!

Liv Elin 1. desember 2008 kl. 20:59  

For noen skjønne engler !! :) Så lyse og deilkate fargernyanser !

Tipper det blir et nyyydelig julekort jeg !
Gleder meg til å se resultatet!
Jeg har knipset noen av gjengen min ogs - men er ikke helt iskker på om jeg ble helt fornøyd....får se om sjangsen byr seg igjen , om det blir knipsing på nytt ...

Ha en herlig mandagskveld Lill! :)
klem

Anonym 1. desember 2008 kl. 23:05  

Åhh,tante de var kjempe søte bilder ,og Oskar har forandret seg og det har Leona også ,Oskar ligner sykt på Jon Robin og Leona vett jeg ikke helt , men det var noen skjøne bilder , hilsen andrea

Dilldall-Nina 1. desember 2008 kl. 23:13  

Åhhh - vi snakker englebarn :). Sukk.

Blir havsvett bare jeg tenker på julekortfotografering - men våre er også i boks. Dog ikke engler - selv om jeg kunne ha tenkt meg det :). De er 12 og 11- går ikke på alle mammas idéer lenger gitt. Motivet ble to hengslete nesten-ungdommer foran utedodøra på låven med Mariusgensere på :). Søte var de da, selv om de ikke hadde vinger på. Så hyggelig at du har linket til meg - lager selvfølgelig en link til deg også :).