3. juni 2010

Kjøkken

Veggskap, lobelia.no - järpen hylle - benkeplate i lys valnøtt - PS lampe - solär kjøkkeninnredning - hjuvik blandebatteri - domsjö oppvaskkum - dåtid ventilatorhette, alt fra IKEA

Vi har IKEA kjøkken fra før av og er fornøyd med det, og det skader heller ikke at det ikke blakker lommeboka helt.
Vi skal ha veggskap på den lengste veggen, på den andre blir det hyller. Skal også ha integrert oppvaskmaskin og kjøleskuffer for å frigjøre plass. Kommer til å savne fryseren vi har i det nåværende kjøleskapet, men får bare kjøpe et lite fryseskap og sette i kjelleren istedet.
Har ikke helt bestemt meg for hva vi skal ha over benkeskapene... Fliser eller bare helt slette vegger? Synes det er sånt pes å få flisene ordentlig rene. Fett og mat setter seg fast i fugene.

3 kommentarer:

fru vims 3. juni 2010 kl. 21:47  

i stedet for fliser:

male med høyglans maling
plexiglass, med tapet bak?
frostet glass

finnes mange kule glasstyper hos en eller annen glassforhandler.


vi overtar hus i morgen kl 08.00

jeg er i ekstase, og får ikke pakket en dritt :D

Lill-Marita 5. juni 2010 kl. 20:09  

vimsemor: jeg tror det blir maling, jeg - enkelt og greit ;)

håper dere kommer på plass i huset fort og gæli!

Kristine 7. juni 2010 kl. 08:36  

Hei :-) så morsomt å titte innom bloggen din. Nesten som å se inn i leiligheten vår..hehe. Sånn med tanke på hvor vi ligger an i løypa, ganske likt! Kjempebra tips med tapetfjerner fra Clas O. da! Vi hadde tenkt å prøvd å få leid oss en vi.. men kanskje like så greit å bare kjøpe seg en!

Vi skal og ha kjøkken fra Ikea. De frontene som dere ska ha hadde vi forrige gang, så denne gangen må vi prøve noe annet. Men hvite denne gangen og da ;-) og så går vi for ingen overskap noe sted, men skal ha en langvegg med bare høyskap for oppbevaring. Blir spennende å følge med dere og se hvordan det blir til slutt!